Get Adobe Flash player

1976-ban születtem, bár családomban nem volt katona, mégis vonzódom a honvédséghez, ezen belül pedig a helikopteres repüléshez.

Iskolai tanulmányaim mellett 11 éves korom óta olvasom a helikopteres repüléssel kapcsolatos műszaki könyveket, melyekből rengeteg információt gyűjtöttem az évek során.

A középiskolában ugyan foglalkoztatott a gondolat, hogy helikopterpilóta legyek, de az akkor végbemenő rendszerváltás és a honvédség átszervezése miatt ez nem sikerült.

Bár az élet más útra terelt, a helikopterek iránti imádatom nem hagyott alább, folyamatosan olvasom a mai napig szabadidőmben a szakirodalmakat, tovább bővítve ismereteimet.

Először makettezéssel foglalkoztam, majd 2011 elejétől több éves felkészülést követően aktívan belevágtam az RC helikopteres repülésbe, melyet jelenleg is űzök és tökéletesítem gyakorlati tudásomat. Ezek a modellek gyakorlatilag teljesen egyező elven és módon működnek, mint nagyobb társaik, így a meglévő szakmai ismereteimet is kamatoztatni tudom.

Az LHSN.HU csapatával 2011 decemberében ismerkedtem meg a weboldal által rendezett kiállításon, és azóta ápolok jó kapcsolatot az oldal főszerkesztőjével, Balogh Ákossal, és veszem ki részemet aktívan a weboldal munkájából szakmai segítségnyújtásommal.

Attention!

Dear Visitor! Our webpage is completely nonprofit, our editors doesn't have an income from this, but the hosting costs money, and we spend our own money to the open to the press events. Please, if you feel, support our work! More information you can find under the about us section. Thank you: LHSN.HU

Légi Huszárok SzolNok

(Aerial Hussars of Szolnok)

or even:

The HDF 86th Szolnok Helicopter Base airport's ICAO code. The ICAO is an aviation organization of the United Nations.

Sponsors
Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.