Get Adobe Flash player

Már kisgyerek korom óta a helikopteres repülés rabja vagyok, persze akkoriban ez a rajongás kimerült annyiban, hogy a börgöndi repülőnapokon minden egyes helikopterbe beültem és amikor bemutató volt a kordonon lógva figyeltem az eseményeket.

Ahogy teltek múltak az évek egyre több helikopteres megmozduláson voltam jelen, megfordultam a szentkirályszabadjai, budaörsi és pozsonyi repülőnapokon is, illetve rendezvényeken kívül is felkerestem a gépeket.

Helyemet a magyar repülésben a Kamov Ka-26-os helikopterek mellett találtam meg, nagyon egyszerű okból, ez a legelterjedtebb típus hazánkban ezért igen könnyű megtalálni. Nagyon sokat repültem a típussal, rengeteget fotóztam, videóztam.

Fotózással és kamerázással 2006 óta foglalkozom, mert annyi érdekes dolgot láttam, hogy vétek lett volna nem megörökíteni ezeket az utókornak. Azóta folyamatosan fejlesztem a fotós-videós felszerelésemet és természetesen a tudásomat is igyekszem csiszolni. Főként a videó áll közel a szívemhez, mert a repülős-helikopteres élmények nagyon nagy százalékát a hanghatások teszik ki, valamint a dinamikus mozgások, amit csak a videó adhat vissza.

Jelenleg repülőgép szerelőnek tanulok, persze nem fogom beérni annyival, hogy csak szereljem a masinákat, fő célom az hogy helikopter pilóta legyek.

Régi vágyam volt, melyre több éves minőségi fotós és videós munkám elismeréséül lehetőséget kaptam, hogy a csapatban kipróbálhassam magam a katonai helikopteres repülés megörökítésében is.

Attention!

Dear Visitor! Our webpage is completely nonprofit, our editors doesn't have an income from this, but the hosting costs money, and we spend our own money to the open to the press events. Please, if you feel, support our work! More information you can find under the about us section. Thank you: LHSN.HU

Légi Huszárok SzolNok

(Aerial Hussars of Szolnok)

or even:

The HDF 86th Szolnok Helicopter Base airport's ICAO code. The ICAO is an aviation organization of the United Nations.

Sponsors
Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.