Get Adobe Flash player

Soha nem érintett meg a repülés, de a repülőtechnika igen. Olvastam róla eleget ahhoz, hogy érdekessé váljon számomra. A légierő ráadásul zártsága miatt is egy igen vonzó „társadalom”, kívülről szemlélni rendkívül izgalmas, elmesélni- élménybe foglalni lehetetlen, fotón-videón megörökíteni annál nehezebb, de kihívás tud lenni!

2003-2005 között kaptam rá a fényképezés ízére, OKJ-s papírt szereztem Budapesten a Budai Rajziskolában 2 év után. Az évek során próbáltam sok mindent fotózni, és amikor alkalmam adódott, hogy Balogh Ákos befogad a csapatba, azonnal igent mondtam a lehetőségre.

Mint megtudtam ez önkéntes munkával jár, hiszen a weboldal nem rendelkezik bevétellel, de így is vállaltam. A weboldal munkájába felszerelésemnek hála nem csak fotós tapasztalatomat tudom kamatoztatni, de operatőrként és vágóként is ki tudom magam próbálni. A korábbi évek családi videóinak szerkesztései után kaptam egy lehetőséget, hogy másoknak is vizuális élményt adjak egy egészen más témakörben.

Mivel filmrendezőként akartam leélni az életemet, – ami mint látható, de ez esetben olvasható, nem sikerült – a filmzenék iránti „rajongásom” és a felhalmozott filmművészeti ismereteim is sokat segítenek, melyeket most végre különös feladatok során használhatok fel.

Lehetőség- Kaland-Kihívás. Ezekkel tudnám kifejezni, ami itt, az lhsn.hu csapatánál megtalált, és remélem még egy darabig tartani is fog, mert úgy érzem, van még mit elérnie a weboldalnak.

 

Attention!

Dear Visitor! Our webpage is completely nonprofit, our editors doesn't have an income from this, but the hosting costs money, and we spend our own money to the open to the press events. Please, if you feel, support our work! More information you can find under the about us section. Thank you: LHSN.HU

Légi Huszárok SzolNok

(Aerial Hussars of Szolnok)

or even:

The HDF 86th Szolnok Helicopter Base airport's ICAO code. The ICAO is an aviation organization of the United Nations.

Sponsors
Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.