Get Adobe Flash player

Ákos Balogh

Owner, Chief Editor

1991-ben születtem, katonacsaládból származom, így már kiskoromban közel kerültem a helikopteres repüléshez, hiszen édesapám a 2004-ben megszűnt MH 87. Bakony Harcihelikopter ezrednél szolgált.

Imádatom a katonai helikopterek iránt 2008-ban nyert teret magának a már épp ésszel gondolkodó fejemben. Előjöttek a gyermekkori helikopteres emlékeim is.

Maga a fotózás mindig is érdekelt, talán örökletes alapon, hiszen édesanyám is fényképész szakmával rendelkezik, és annak ellenére, hogy nem ezen a szakterületen mozog, még a szentkirályszabadjai alakulatnál is dolgozott fényképészként.

A fotográfiát autodidakta módon kezdtem el tanulni, több mint három évvel ezelőtt, az alapoktól kezdődően folyamatosan fejlődő technikai háttérrel, majd a középiskola elvégzése után, úgy döntöttem fényképész szakmát tanulok, melyet nemrégiben, 2011 szeptemberében kezdtem el. Tanulmányaimat Székesfehérváron végzem.

A weboldal létrehozásának ötlete 2010 decemberének utolsó napjaiban fogalmazódott meg bennem lezárva egy két éves időszakot, ami alatt sikerre vittem egy másik helikopterekkel foglalkozó weboldalt. Kellő tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel, már rutinosan vágtam bele egyedül a saját oldalam létrehozásába saját költségemből, mely végül 2011. február 1. óta fogadja a látogatóit folyamatosan frissülő minőségi tartalommal, a magyar katonai helikopteres repülés világából. Az oldalt továbbra is nonprofit módon saját magam tartom fent, támogatások, bevételek nélkül.

A menedzsment és kommunikációs feladatokat egymagam végzem, fontosnak tartom a stabil munkakapcsolatok fenntartását, a bizalom kiépítését, melyet véleményem szerint úgy tudok elérni, ha az ilyen jellegű feladatokat egy és ugyan azon személy végzi a legtöbb tapasztalattal és szakértelemmel.

A folyamatosan növekvő látogatottság és pozitív visszajelzések mellett szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan emberekkel, új barátokkal ismerkedhettem össze és dolgozhatok együtt egy csapatban, akiket egy különleges érdeklődési kör kapcsol össze, és egy emberként tudunk küzdeni a weboldal céljainak eléréséért.

Kis közösségünkben nincs főnök és nincs beosztott, egy csapatként egyenrangú munkatársakként próbálunk meg együttműködni, de természetemből adódóan is azért a végső döntést sohasem bízom másra…

 

Attention!

Dear Visitor! Our webpage is completely nonprofit, our editors doesn't have an income from this, but the hosting costs money, and we spend our own money to the open to the press events. Please, if you feel, support our work! More information you can find under the about us section. Thank you: LHSN.HU

Légi Huszárok SzolNok

(Aerial Hussars of Szolnok)

or even:

The HDF 86th Szolnok Helicopter Base airport's ICAO code. The ICAO is an aviation organization of the United Nations.

Sponsors
Tárhely és domain szolgáltatónk:

Domain-Tárhely.net.